This website is for Sale

Contact us for more information

Clash of clans#8 Beste troep van supercell? [ Face cam]Kijk zeker deze video ! https://youtu.be/G_nUWh7gLY8 – 10 likes —° tof – 15 likes —° nicee – 20 likes —° Awesome guys !!!! ° Bekijk zeker men facebook pagina …

source

6 Comments
  1. Nice video!

  2. nice vid man, weer een like erbij      jammer dat je geluid soms uitviel maar dat kan bij iedereen gebeure

  3. Weer nice video!

  4. is het goed of niet ? ik wil namelijk heel graag joinen

  5. als je het goed vindt reageer dan a.u.b

  6. Scroenk kan ik in je clan joinen pls ik ben stadhuis level 8 en ik ga het maxen kan ik in je clan pls ik doneer ook goed en ik volg je kanaal al heel lang als het antwoordt ja is verlaag dan a.u.b trofee vereisten van je clan naar 1200 en mijn naam is HamzaGlitchyy alvast bedankt :)